Podcasten cd SPILL diskuterer klassikeren Lemmings

Hvem husker dette fabelaktige nittitallsspillet?

Lemmings er en av de store klassikerne fra nittitallet, og du kan blant annet lese et fyldig tilbakeblikk på spillet her på nettstedet. Om det ikke er nok for deg, eller om det kanskje passer bedre å lytte enn å lese, har den nyoppstartede spillpodcasten cd SPILL tatt for seg denne herlige Psygnosis-klassikeren i sin andre episode.

Om du mot formodning ikke har kjennskap til Lemmings, er det altså et actionfylt hjernetrimspill der poenget er å redde en gjeng grønnhårede tullinger som bare går rett frem, samme hva de støter på (selv om det er lava). Heldigvis kan du gi dem oppgaver underveis, for på den måten å hjelpe dem relativt trygt i mål.

cd SPILL består av Erik-André Vik Mamen og Sigve Baar Digernes, og fokuset er på PC-klassikere fra åtti- og nittitallet, og hvis du skjønner hva «cd SPILL» betyr i utgangspunktet er du helt sikkert i målgruppa. Den første episoden kom for et par uker siden, og da var det slåssespillet One Must Fall tospannet diskuterte.

Her kan du høre hva de syntes om Lemmings:

Forresten, Lemmings ble skapt av et studio som het DMA Design. Før de endret navn til Rockstar North og ble uløselig knyttet til én spillserie, skapte de også en rekke andre gode spill, slik som den ukjente perlen Hired Guns.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.