Bekjemp zombier i en ødeleggbar voxelverden

Det går hardt for seg i dette nylanserte actionspillet.

Annie: Last Hope ble akkurat lansert etter å ha vært i «early access» en stund (og fått en god mottakelse av spillerne der). Dette er et actionspill der handlingen sees fra fugleperspektiv, og du får rollen som en overlevende i en apokalyptisk, zombieinfisert verden.

Dette er ikke akkurat et nytt konsept, men det som fikk meg til å ta en ekstra titt på spillet er grafikken. Her er nemlig både figurene og miljøene bygd opp av voxelgrafikk, og miljøene er i tillegg svært ødeleggbare. Det hele ser ganske imponerende ut, i alle fall hvis traileren på Steam-siden er representativ.

Brukeranmeldelsene er som nevnt stort sett positive, men det klages litt over en masete historie og mangel på kontrollerstøtte (mus og tastatur ser ut til å være den eneste muligheten). Jeg klarer irriterende nok ikke å finne Steam-traileren på YouTube, men her er en video noen har tatt opp fra den første delen av spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.