Endelig får Nintendo Switch Online flere spill

Mai-utvalget inkluderer tre SNES-spill og ett NES-spill – ett av spillene har aldri kommet ut i vesten før.

Forrige gang Nintendo la til nye spill for sin Nintendo Switch Online-tjeneste var i februar, så det var på høy tid med noen nye tillegg. De neste fire spillene slippes den 20. mai, og det er snakk om tre spill for SNES og ett spill for NES.

Cowboyer og anime-hjernetrim

Wild Guns. Bildene er fra Mobygames.
Wild Guns. Bildene er fra Mobygames.

For SNES har vi Operation Logic Bomb, Panel de Pon og Wild Guns. Førstnevnte er et godt, gammeldags skytespill av den typen der du ser handlingen skrått ovenfra og styrer en supersoldat gjennom miljøer som skroller i alle retninger og er fulle av fiender.

Panel de Pon er et hjernetrimspill som kan beskrives som en slags kombinasjon av det mye nyere spillet Bejeweled og klassiske Tetris, med Puyo Pops konkurransefokus bakt inn for ekstra moro. Dette spillet har aldri tidligere blitt lansert i vesten, og beskrives som litt av en godbit av kjennere.

Wild Guns er et «skytegalleri»-spill satt til en ekstra vill versjon av den ville vesten, der du styrer både spillfiguren din og siktet hans/hennes og må plaffe ned horder av fiender i bakgrunnen mens du selv unngår å bli truffet. Dette spillet har forøvrig blitt relansert i oppgradert versjon for flere moderne plattformer.

Det eneste NES-spillet i utvalget er Rygar, et sideskrollende actionspill i klassisk stil. Det var i sin tid basert på (men ikke identisk med) et arkadespill, og bør være et kjent navn for mange åttitallsgamere uansett hvilken plattform de hadde. NES-versjonen er imidlertid mer åpen og «Metroidvania»-aktig enn den lineære originalen.

Her er Nintendos egen videopresentasjon av nyhetene:

Bildene er fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.