Ødelegg en god gåtur med PGA Tour 2K21

Det nye golfspillet har fått slippdato.

«Golf er en god gåtur ødelagt,» lyder det kjente sitatet fra den skotske poeten Angus McGolfmaster, men alle som har spilt Leaderboard Golf på Commodore 64 vet at dette bare er tull – golf er nemlig veldig gøy, i alle fall så lenge man holder seg innendørs og foran en dataskjerm.

En tradisjonsrik lisens

Første gang vi fikk et offisielt spill basert på PGA-turneringen var i 1990, da Electronic Arts lanserte det som skulle bli det første av veldig, veldig mange spill i samme serie. Men for noen år siden gikk utgiveren lei av golfsporten, og lisensen havnet til slutt hos utviklerne av det ikke like høyprofilerte The Golf Club.

Nå har utgiveren 2K Games slått til, og The Golf Club-skapernes neste golfspill har fått navnet PGA Tour 2K21. Her får vi femten lisensierte golfbaner fra PGA Touren, og hver av disse har blitt «scannet» inn i spillet (sannsynligvis med samme type laserteknologi som bilspillutviklere bruker for å få inn ekte baner). Om det ikke holder, kan du lage dine egne baner.

Spillet slippes 21. august på alt av relevante plattformer. Her er en trailer som kanskje ville fått den typiske Links-spilleren til å steile litt på nittitallet (og før du går, husk å lese tilbakeblikket på Leaderboard Golf!):

Nevnte jeg at vi har et tilbakeblikk på Leaderboard Golf? Jeg lagde til og med to animerte GIF-er for det. Og alle sitatene i tilbakeblikket er kreditert sine ekte opphavsmenn. Veldig bra saker!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.