Klassisk sanntidsstrategi til Steam

Krush Kill ‘N Destroy-spillene dukker opp på tjenesten i sommer.

Etter at Command & Conquer tok verden med storm, begynte mange utviklere å arbeide med sine egne versjoner av det «nye» sanntidsstrategispill-konseptet. En av disse var australske Beam Software, som slapp sitt Krush Kill ‘N Destroy i 1997. Her får du basebygging og kriging i klassisk stil, satt til en postapokalyptisk verden der mutanter og mennesker kjemper om makten.

KKND Extreme.
KKND Extreme.

Relansering og oppfølger

Spillet fikk en Xtreme-utgave litt senere samme år, som i tillegg til diverse forbedringer hadde 50 ekstra oppdrag. Året etter kom oppfølgeren, som blant annet inkluderte en ekstra fraksjon. Begge spillene skilter med store eksplosjoner, cheesy filmsekvenser og et tungt lydspor.

Nå har rettighetene til serien havnet i hendene til Ziggurat Interactive, som planlegger en Steam-lansering av både Krush, Kill ‘N Destroy Extreme og oppfølgeren på Steam i juni. Begge spillene har vært ute på GOG en stund – der ble de faktisk sluppet allerede i 2012. Men nå dukker de altså opp på Steam også. Uheldigvis støtter ingen av versjonene nettbasert flerspiller.

Her er GOG-traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.