Interaktiv film byr på overnaturlige mysterier

Nylanserte Dark Nights with Poe and Munro er en del av en liten renessanse for den populære nittitallssjangeren.

En av de litt kule greiene som har skjedd i de senere årene er at interaktive filmer med ekte video og skuespillere (FMV-spill) har kommet tilbake. Sjangeren fikk etter hvert et dårlig rykte på nittitallet, takket være lave produksjonsverdier og videokvalitet, og en god del spill som bar preg av at utviklerne ikke hadde peiling på det de drev med, men den fikk også flere ekte klassikere.

Kommer de seg levende ut av denne klemma?
Kommer de seg levende ut av denne klemma?

Mørke netter

D’Avekki Studios er en utvikler som har lansert flere spill av denne typen, og nå er de ute med ett til. Det heter Dark Nights with Poe and Munro, og følger radiovertene Poe og Munro (som i all hemmelighet også er elskere) i seks frittstående episoder. Hver av disse byr på (muligens overnaturlige) mysterier og farer, og det er din jobb å sikre at de kommer helskinnet gjennom dem.

Hver episode skal dessuten ha flere mulige avslutninger basert på valgene du tar underveis.

Spillet ser ikke ut til å være like ambisiøst som The Infectious Madness of Doctor Dekker og The Shapeshifting Detective fra samme studio, men det har likevel fått rimelig solid kritikk så langt. Og som du ser av traileren, virker det i alle fall som en … kreativ affære:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.