Alex Kidd in Miracle World pusses opp

Master System-klassikeren får nyversjon.

I går ble det annonsert at plattform-/actionspillet Alex Kidd in Miracle World får en nyversjon. Opprinnelig kom spillet for Segas Master System-konsoll i 1986, og var et av de mer populære spillene for denne konsollen.

Nyversjonen skal ha alle nivåene fra originalen pluss noen ekstra, og skilter både med oppdatert 2D-grafikk og muligheten til å veksle mellom ny og original grafikk om man ønsker det. En egen «boss rush»-modus er også inkludert, og bossene skal i seg selv være gjort mer interessante å slåss mot.

Puristene trenger forøvrig ikke å bry seg med verken nye nivåer eller bosser, for nyversjonen vil også ha en egen modus der alt er helt som det var i originalen.

På Steam står spillet listet opp for en lansering i 2021, så det er tydeligvis ganske lenge til det dukker opp. Nyversjonen kommer også til Xbox One, Switch og PlayStation 4.

Sega står for verken for utvikling eller utgivelse, på samme måte som med den halvferske Monster Boy-nyversjonen og Streets of Rage 4 har de lisensiert bort rettighetene til en tredjepart – i dette tilfellet den mye mindre spillutgiveren Merge Games. Her er en trailer:

En kommentar om “Alex Kidd in Miracle World pusses opp”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.