Prince of Persia anbefales fortsatt varmt

cd SPILL har kost seg med Jordan Mechners klassiske actioneventyr.

Det originale Prince of Persia fra åttitallet er i mine øyne et mesterverk, og tospannet i cd SPILL virker å være helt enige. I ukens episode diskuterer de spillet, hva som gjorde det så kult da de først stiftet bekjentskap med det, og hvor godt det har holdt seg i dag (tittelen på artikkelen er vel en «spoiler» i så måte).

Underveis snakker de også om utviklingen, og kommer blant annet innom et veldig kult videointervju med spillskaper Jordan Mechner, som jeg har klistret inn under podcasten. Her forteller han blant annet hvordan begrensede ressurser ga spillet en av de mest minneverdige motstanderne i spillhistorien.

Her kan du høre den ferske episoden av cd SPILL:

Og her er det nevnte videointervjuet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.