Drep alle menneskene (igjen)

Nyutgaven av Destroy All Humans! er ute nå.

Destroy All Humans! fra 2005 følger et klassisk, ondsinnet romvesen som har blitt strandet på Jorden en eller annen gang på femtitallet. Nå er målet å høste DNA og skape kaos i USA, ved hjelp av alskens eksotiske våpen (som, eh, Anal Probe Gun) og mystiske egenskaper.

Nå har THQ Nordic sluppet en kraftig forbedret nyversjon, der spillet i praksis har blitt bygd opp fra grunnen av med moderne teknologi. Den har blitt sluppet på PC, Xbox One og PlayStation 4, og selv om anmeldelsene ikke ligger helt i toppsjiktet ser det ut som den har blitt tatt godt imot.

Jeg har ingen erfaring med spillet selv, men det ser jo litt artig ut om ikke annet. Gi gjerne lyd fra deg i kommentarfeltet om du har noen meninger om originalen eller nyversjonen. Her er en trailer:

En kommentar om “Drep alle menneskene (igjen)”

  1. Koste meg med originalen(e) ihvertfall, så skal sjekke det ut. Spørsmålet er vel bare om det blir på PC eller PS4 ….

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.