Thimbleweed Park-utvikleren jobber med et nytt spill

Ron Gilbert og gjengen lager eventyrspill igjen.

Spillutvikleren Terrible Toybox har ikke gjort så voldsomt mye ut av seg siden lanseringen av sjarmbomben Thimbleweed Park i 2017. Men tidligere i år slapp de plutselig et gratisspill satt til omgivelsene fra originalspillet, og fortalte at prosjektet opprinnelig var tenkt som en prototype på en ny eventyrspillmotor.

Søker etter kunstnerisk sjef

Dermed ble det vekket et lite håp om at studioet – som ledes av Monkey Island-skaperen Ron Gilbert – hadde et større prosjekt på gang. Og det viser det seg nå at de har! På nettstedet deres søker de etter en erfaren kunstnerisk sjef («art director»), som skal jobbe på et ikke-annonsert todimensjonalt «pixel art»-eventyrspill.

De skriver at det nye spillet både skal ære sjangerens fortid, men også se til fremtiden. Den som får stillingen vil få store muligheter til å påvirke spillets grafikkstil.

Utviklingen av det nye spillet er fortsatt på et tidlig stadium, og vi skal selvsagt ikke se bort ifra at det aldri slippes. Men dette er så vidt meg bekjent første gang studioet sier at de er igang med utviklingen av noe nytt, så jeg tillater meg å juble bittelitt likevel.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.