Stunt Car Racer møter Wipeout i dette bilspillet

Dethkarz fra 1998 har dukket opp på Steam.

Retroutgiveren Ziggurat Interactive har nylig sluppet racingspillet DethKarz på Steam. Dette spillet kom opprinnelig i 1998, og er et futuristisk racingspill fra Melbourne House/Beam Software. Handlingen finner sted i år 2408, der alt er mye mer ekstremt enn i dag, og du deltar i livsfarlige billøp der alt er lov (inkludert å bruke våpen).

Dermed er det bare å hive seg ut i fire distinkte miljøer med totalt tolv akrobatiske baner. Underveis får du også muligheten til å låse opp nye biler, som seg hør og bør.

Er vi i 3dfx-land her, tro?
Er vi i 3dfx-land her, tro?

Et godt likt spill

DethKarz har blitt en kultklassiker i årenes løp, og ble også godt mottatt da det opprinnelig kom ut. En av brukeranmeldelsene beskriver det som en krysning av Stunt Car Racer og Wipeout, og hvis ikke det høres bra ut vet ikke jeg.

Andre brukeranmeldelser klager over tekniske problemer – forhåpentligvis blir disse fikset, men det kan jo være lurt å undersøke før man eventuelt kjøper.

Spillet er forresten også ute på GOG, der det ble lansert ved juletider. Da var det Piko Interactive som sto for utgivelsen. Det kan se ut som Ziggurat har kjøpt en hel del lisenser fra Piko, for flere av spillene som opprinnelig ble lansert av den gjengen står nå under Ziggurats banner (det gjelder både på Steam og GOG).

Her er en fersk trailer:

Mens vi snakker om Ziggurat – hvor ble det av Forbidden Forest-nyversjonen?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.