MicroProse med nytt strategispill

Regiments finner sted på åttitallet, der den kalde krigen har blitt litt for varm.

Du har sikkert fått med deg at den gamle spillutgiveren MicroProse har gjenoppstått, og selv om de ikke eier forgjengerens gamle lisenser (som er spredt for alle vinder) ser det i alle fall ut som de vil fortsette å gi ut spill i samme gate som de vi fikk på åtti- og nittitallet.

Det hadde vært idyllisk om det ikke var for de stridsvognene.
Det hadde vært idyllisk om det ikke var for de stridsvognene.

Taktikk og strategi under tredje verdenskrig

Nå har de annonsert en ny utgivelse for lansering neste år. Spillet heter Regiments, og er et sanntidsstrategispill av den litt mer kompliserte typen. Handlingen finner sted på åttitallet, der NATO og Warzawa-pakten er i tottene på hverandre. Heldigvis er ikke resultatet fullstendig Nuclear War, men i stedet blir det konvensjonell krigføring med åttitallets heftigste krigsmaskiner.

Du får kontroll over ett regiment, og det skal være enkelt å holde styr på de individuelle troppene under din kommando (dine underordnede tar seg av mikrostyringen). I tillegg til dine egne styrker kan du kalle inn både artilleri- og luftstøtte.

Utviklerne i Bird’s Eye Games skryter av at du får bryne deg på en aggressiv og solid kunstig intelligens, og sier også at spillmekanismene skal være svært dype. Samtidig lover de at spillet skal være lett å sette seg inn i for nybegynnere. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.