Retrotimen: Microsoft Flight Simulator

Retrotimen tar helt av i dag, sammen med Jon Cato Lorentzen.

I dag har Lars, Otto og Ida fra Retrotimen fått med seg Jon Cato Lorentzen fra (blant annet) LOLBua for å snakke om Microsofts nye flysimulator. Han har brukt mye tid på flysimulatorer i løpet av årene, og er (i likhet med meg) svært begeistret for det nye spillet i Microsofts populære serie.

Jon Cato gir et godt inntrykk av hvordan spillet fungerer, og hvordan man kan spille det på ulike måter alt etter hva man er ute etter.

Krokodiller og hockeypulver?

Ellers får vi faste spalter som vanlig, og gjengen har også tatt for seg den nye godteritrenden med krokodiller og hockeypulver. Den hadde ikke jeg hørt om før, men jeg får vel smakt det om ti-tjue år, når det blir litt mer retro.

Hør dagens episode her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Anchor.fm. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.