Retrotimen hater Police Quest

Er du enig med dem?

Det er vel ingen underdrivelse å si at det er delte meninger om mange av Sierras gamle eventyrspill, og dette gjelder i aller høyeste grad Police Quest-serien. Enkelte er veldig begeistret for spillenes fokus på detaljer og korrekt prosedyre, andre … vel, ikke i like stor grad.

Er det for strengt å få sparken for å «glemme» å ta på seg tøy før man forlater garderoben?
Er det for strengt å få sparken for å «glemme» å ta på seg tøy før man forlater garderoben?

– Det suger livsgnisten ut av meg

Retrotimen har spilt 1992-versjonen av Police Quest: In Pursuit of the Death Angel, og de hater spillet. Jeg tror faktisk aldri jeg har hørt dem så negative til et spill før, så hvis du har sansen for Police Quest eller eventyrspill generelt, er du herved advart!

Jeg kan jo nevne at en annen podcast vi samarbeider med også har en Police Quest-episode på gang, og det blir jo spennende å høre om deres reaksjon på spillet er like, ahem, «voldsom» som Retrotimens.

Uansett, denne episoden er en slags politispesial, for Retrotimen har også sett på den første Politiskolen-filmen. Har den holdt seg, eller lander de på samme konklusjon her som med Police Quest? Den som lytter får høre!

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Anchor.fm. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

PS: Jeg må understreke at manual og kart følger med som pdf-filer både på GOG og Steam – ordlyden i podcasten kan få det til å høres ut som dette ikke er inkludert.

En kommentar om “Retrotimen hater Police Quest”

 1. Kunne godt tenkt meg å geime den shiten her igjen, baby!
  Jeg spilte en del på det originale crappy Police Quest fra 1987 og prøvde 1992 remaken back in the day,
  men siden det var Amiga måtte man skifte disk hvert tredje sekund for hver eneste animasjon.

  Skikkelig trasig shit.
  Men i dag kunne jeg tenkt å lasta ned shiten som sikkert tar 250 MB og geime knirkefritt på en PC.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.