Er NES-spillet Pizza Pop en ukjent perle?

Dette actionspillet kom aldri til Europa, men finnes i oversatt form på nettet.

Pizza Pop er et actionspill fra Jaleco, som opprinnelig ble lansert på Famicom (som Nintendo Entertainment System het i Japan) i 1992. Spillet kom aldri til vesten, men i fjor ble det oversatt til engelsk av en gjeng entusiaster og gjort tilgjengelig på nettet. Av frykt for Nintendos vrede skal vi ikke si hvor du får tak i det.

I Pizza Pop må du levere pizzaer i livsfarlige omgivelser, i håp om å tjene 10 000 dollar som du kan bruke på å kjøpe en ring til drømmejenta. Det blir antakeligvis et heftig risikotillegg her.

Retrotimen har nå tatt en titt på spillet, som Otto mener er en ukjent perle for NES-konsollen. De andre er ikke like overbevist, men alle er enige om at det har noe for seg (og kunne vært bedre om hovedpersonen hadde et litt større våpen).

Ellers tar de for seg NRK-serien Førstegangstjenesten, som har gått sin seiersgang på TV i høst. Gjengen kommer også innom andre temaer og spalter underveis. Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Anchor.fm. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.