Norske veteraner med Commodore 64-spill

Showdown er inspirert av Gun Fight fra 1975.

Henning Ludvigsen og Ricki Sickenger (som blant annet jobbet med Darkfall Online i sin tid) har startet et lite utviklerstudio som heter Badgerpunch Games, og nå har de sluppet sitt første spill. Det har fått navnet Showdown, og er utviklet for Commodore 64. Det kan kjøpes via digital distribusjon på Itch.io, og får også en fysisk utgave i boks via Bitmap Software.

Kul tittelskjerm.
Kul tittelskjerm.

Duell i ville vesten

Showdown er et spill for en eller to spillere, og inspirasjonskilden er det klassiske arkadespillet Gun Fight, der to cowboyer må duellere i klassiske western-miljøer. Spillbrettet har både kaktuser man kan gjemme seg bak og eksplosive kasser med krutt som kan skape trøbbel, og som i originalversjonen dukker det stadig opp vogner som kommer i veien for kulene.

Det ser ut til at Showdown har fått en god mottakelse så langt, faktisk klatret det opp i topplisten over de bestselgende spillene på Itch.io, noe som er ganske imponerende for et Commodore 64-spill. Showdown er selvsagt kompatibelt med TheC64-produktene. Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.