Retrotimen finner flere spillskatter

Denne uken får vi høre om flere skjulte perler fra spillhistorien.

I forrige episode av Retrotimen snakket gjengen om skjulte perler fra spillhistorien, og da hadde de forberedt så mange godbiter at de rett og slett ikke fikk tid til å dekke alle. I dag fortsetter de derfor å snakke om gode, gamle spill som ikke har fått den oppmerksomheten de fortjener.

Dermed får du høre om spill som Little Samson, James Pond 2 og Tetris Attack, samt mye, mye mer. Før de starter med retrospillene diskuterer de også det nylanserte Assassin’s Creed: Valhalla, samt Nintendos nyeste konsoll – en Game & Watch.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.