League of Legends-rollespillet ser litt kult ut

Virker som Battle Chasers: Nightwar i ny drakt – uten at det er noen dum ting.

Jeg hadde ikke forventet å se frem til Ruined King: A League of Legends Story, all den tid jeg verken har prøvd eller interesse av å prøve League of Legends. Men «gameplay»-traileren under gjorde meg litt interessert likevel, for det er da vitterlig Battle Chasers: Nightwar i League of Legends-drakt vi ser her?

Taktisk kamp.
Taktisk kamp.

Men før du tenker dette er kritikk: Jeg elsket faktisk Battle Chasers: Nightwar, og siden det spillet neppe solgte godt nok til å få en oppfølger er jo et Ruined King det nest beste som kunne ha skjedd (ja, for ordens skyld, det er samme studio som står bak begge spillene).

Basert på det jeg har funnet ut om spillet ser det ut som du kan få et ganske godt inntrykk av spillet ved å lese det jeg skrev om Battle Chasers: Nightwar, men hvis du ikke har tid er kortversjonen at man utforsker en verden i sanntid, litt som i et actionrollespill, men tas over i et overraskende taktisk turbasert kampsystem inspirert av JRPG-spill når man møter fiender.

Ruined King: A League of Legends Story slippes neste år, for alle konsoller og PC. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.