Space Invaders angriper igjen

PlayStation 4 og Switch har fått en samlepakke med tre Space Invaders-spill.

Space Invaders er en ikonisk klassiker, men de fleste har vel spilt 1979-spillet mer enn nok nå. Heldigvis eksisterer Space Invaders-utviklerne i Taito fortsatt, og de har nå sluppet en samlepakke med tre nyere Space Invaders-spill for Switch og PlayStation 4. Pakken heter Space Invaders Forever, og er tilgjengelig både digitalt og fysisk.

Tre forskjellige spill

Det første spillet i pakken er Space Invaders Extreme, som tar det klassiske konseptet og moderniserer det med ny funksjonalitet, psykedelisk grafikk og et moderne lydspor. Så har vi Arkanoid vs. Space Invaders, der konseptet fra Space Invaders kombineres med brikkeknusingen fra Arkanoid – en annen Taito-klassiker.

Til slutt har vi Space Invaders Gigamax 4 SE, en ganske trofast Space Invaders-versjon med én rimelig stor nyhet, nemlig at opp til fire spillere kan bekjempe de invaderende romkrypene sammen.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.