GOG har fått Hexen og Heretic

Fire spill i Raven Softwares klassiske serier er ute på tjenesten.

GOG har ikke bare sluppet New World Computing-spill i det siste, de har også fått ut fire klassiske førstepersons actionspill fra Raven Software. Spillene er Heretic: Shadow of the Serpent Riders, HeXen: Beyond Heretic, HeXen: Deathkings of the Dark Citadel og HeXen II. Som vanlig, dessverre, mangler Heretic II.

Som du kanskje husker er alle disse spillene førstepersons actionspill satt til dystre fantasy-miljøer. De tre første benytter seg av Doom-motoren, mens HeXen II kjører på Quake-motoren. Alle spillene i serien har en egenartet stil som få andre spill har prøvd å etterligne (skjønt vi har jo noen nyere titler som Graven, Amid Evil og Wrath).

Alle disse spillene er også ute på Steam, så dette er ikke noen veldig stor nyhet – skjønt det er jo fint å se lisenseier Zenimax Media fortsette å gi ut retrospill på GOG. De har jo opparbeidet seg et ganske stort spillbibliotek med tiden, og flesteparten av spillene deres fra før årtusenskiftet er ikke lovlig tilgjengelig noen steder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.