3D Realms har annonsert sitt nye spill

Wrath: Aeon of Ruin er et helt nytt førstepersons skytespill som kjører på Quake 1-motoren.

Etter å ha droppet noen hint, har 3D Realms nå annonsert sitt kommende skytespill. Det heter Wrath: Aeon of Ruin, og kjører på den originale Quake 1-motoren. Spillet skal være inspirert av klassikere som Doom, Quake, Blood, Unreal, Hexen og selvsagt 3D Realms eget Duke Nukem 3D, og by på rask og heftig action i klassisk nittitallsstil.

Blodig action

Han så kjip ut. Best å få ham skutt.
Han så kjip ut. Best å få ham skutt.

Handlingen finner sted i en døende verden full av guftne ruiner bebodd av enda gufnere uhyrer. Heldigvis har spillet ti ulike våpen, samt ti forskjellige magiske gjenstander, som alle kan brukes til å kverke monstrene på mer eller mindre blodig vis.

Spillets verden består av tre sentrale miljøer som igjen er koblet til totalt 15 store nivåer, der man ofte kan bevege seg fritt fra det ene til det andre. Litt som Dark Souls, kanskje. I tillegg skilter spillet med flerspiller basert på nettkoden til QuakeWorld, og det har også samarbeidsmodus for opp til fire spillere.

For å unngå at Wrath brenner opp skjermkortet ditt, er bildeoppdateringsfrekvensen begrenset til maksimalt 666 bilder i sekundet. Og ja, siden det er Quake 1-motoren det er snakk om, kan du kjøre spillet i «software»-modus. Alle verktøyene utviklerne har brukt for å lage Wrath skal dessuten gjøres tilgjengelig ved lansering, slik at du kan lage eget innhold til spillet.

Wrath: Aeon of Ruin er utviklet i samarbeid med et studio som heter KillPixel, og det kommer til PC i sommer. Her er en trailer:

3D Realms er forresten også involvert i utviklingen av Ion Maiden, et skytespill som kjører på en videreutviklet versjon av Build-motoren.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.