– Metal Gear Solid satte fart på snikespillsjangeren

I ukens podcast snakker Spæll om det legendariske snikespillet.

Metal Gear Solid fra 1998 var spillet som for alvor introduserte konsollspillere for snikespill, og selv om det var det tredje spillet i Metal Gear-serien var det nok med dette spillet den virkelig ble kjent utenfor Japan. Spillet ble en vanvittig suksess verden over, og høstet store mengder lovord fra den internasjonale spillpressen.

Snik og skyt

I ukens episode av podcasten Spæll har Adrian fått med seg Jan Nylund og Ralf Nummelin fra Sidelinja for å diskutere spillet, som altså debuterte på PlayStation og dukket opp på PC et par år senere. De forteller om sine minner fra spillet, historien bak og hva som gjorde det legendarisk.

Episoden varer i litt over halvannen time, så forvent massevis av nostalgi her. Trykk «play»-knappen for å sette igang:

Du finner flere episoder av Spæll på Podbean, og det er mulig å følge dem på Facebook, Instagram og Twitter.

Toppbildet er fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.