Retrotimen: Asterix er her

Pass deg romer, Russell Crowe er også der!

Retrotimen feirer sin 250-ende episode ved å ta tidsmaskinen tilbake til romertimen, først via filmen Gladiator og så via spillet Asterix for Sega Master System.

Mario-aktig plattform-moro

Asterix er et sideskrollende plattformspill inspirert av den herlige tegneserien ved samme navn, der du får spille som Asterix og Obelix på deres reise til Roma for å redde Miraculix, som har blitt kidnappet av Cæsars legionærer. De to hovedpersonene har forskjellige egenskaper, og hvilken du spiller avhenger av hvilket nivå du er på.

Spillet fikk en god mottakelse da det opprinnelig ble lansert (der det ble lansert, i alle fall), men hva sier trioen i Retrotimen? Vel, du vet hva du må gjøre for å finne svaret:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.