Alt om Super Street Fighter II Turbo

Podcasten Spæll vil komme til bunns i hvorfor dette er det beste Street Fighter II-spillet.

Spæll er tilbake med en ny episode, og denne gangen har de fokus på det de mener er det beste spillet i Street Fighter II-serien, nemlig Super Street Fighter II Turbo. Håkon har fått besøk av Carl Thomas Aarum og DagV for å ta et skikkelig dypdykk i spillet, for å finne ut hva som gjør det til en klassiker.

Elsket av konkurransespillerne

Super Street Fighter II Turbo kom i 1994, og i tillegg til arkadeversjonen ble det sluppet på Amiga, Amiga CD32, MS-DOS, 3DO, Dreamcast, Game Boy Advance, PlayStation og Sega Saturn. Siden har det dukket opp en nyversjon for PlayStation 3 og Xbox 360.

Selv om det kanskje ikke ble den samme kommersielle suksessen som sine ultrapopulære forgjengere, ble det raskt omfavnet av de mest seriøse spillerne, og det er nok ikke uten grunn at det fortsatt spilles i konkurransesammenheng. Hør hva Spæll har å si om spillet her:

Spæll har forøvrig også gitt ut den første offisielle episoden av sideprosjektet Spællbreak. Her mimrer Adrian og Håkon sammen med lytterne om de herlige demo-diskene som fulgte med PS1, og spillene som var på dem. Du kan høre den her:

Du finner flere episoder av Spæll på Podbean, og det er mulig å følge dem på Facebook, Instagram og Twitter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.