Vikingspillet Valheim har solgt over én million kopier

Kan du overleve i Odins rike?

Det er ikke så lenge siden jeg nevnte hvor artig det kan være å følge med på hva som slår an på Steam, og nå har vi fått et nytt eksempel på et spill som – for ganske mange, i alle fall – har kommet ut av intet og gjort stor suksess på den digitale spillbutikken. Skjønt «intet» er kanskje feil ord å bruke – spillet, som heter Valheim, kommer nemlig fra Skövde i Sverige.

Siden lanseringen den andre februar har Valheim solgt godt over én million kopier, og blitt et av de mest spilte spillene på Steam.

Høye murer må til for å holde monstrene ute.
Høye murer må til for å holde monstrene ute.

Bygg og bo (og slåss)

Valheim er et overlevelsesspill satt til en verden inspirert av norrøn mytologi, der alt fra en til ti spillere kan prøve å overleve i gigantiske, dataskapte miljøer. Her kan de sanke ressurser, bygge baser og skip, og slåss mot mektige monstre.

Spillet er i «early access», der det etter planen skal være i minst ett år. I løpet av «early access»-perioden skal det få flere typer miljøer, flere fiender, flere materialer, flere ting å bygge og generelt mer innhold. Her er en trailer:

En kommentar om “Vikingspillet Valheim har solgt over én million kopier”

  1. Spilte det med en kompis her om dagen, og det er veldig gøy! Gleder meg til å spille mer. Man kan spille opptil 10 personer sammen.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.