Her er en fersk System Shock-demo

Test hvordan nyversjonen arter seg.

For akkurat én måned siden skrev jeg at nyversjonen av System Shock endelig begynner å nærme seg. Den er riktignok ikke rett rundt hjørnet, for lanseringen er planlagt til sommeren, men nå kan vi i det minste teste en helt fersk demo av spillet.

Demoen skal være komplett med tanke på spillfunksjonalitet, og på den måten gi et godt bilde av hva vi har i vente når spillet omsider dukker opp. Den er ute på blant annet Steam og GOG. Du kan lese mer på PC Gamer.

Klassiker fra nittitallet

System Shock kom opprinnelig i 1994, og er et førstepersons actioneventyr der du befinner deg ombord på en romstasjon styrt av en kunstig intelligens med svært uhyggelige planer. Spillet var en viktig inspirasjonskilde for spill som BioShock, Dishonored og nye Prey, og byr som disse mer kjente spillene på stor frihet til å løse de ulike situasjonene du havner i på dine egne måter.

Nyversjonen skal være trofast mot originalspillet, men i tillegg til at både grafikk, lyd og grensesnitt har blitt kraftig oppgradert har utviklerne også endret på andre ting for å blant annet bedre balansen i spillet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.