Audacity Games har kunngjort to nye Atari 2600-spill

Skaperne av spill som Pitfall! og Keystone Kapers slipper to nye spill for plattformen som gjorde dem kjent.

Det er bare et par dager siden jeg skrev om Audacity Games, et nytt spillselskap startet av en gjeng veteraner fra Activision og Atari. De skal fokusere på å lage nye spill for gamle plattformer, og nå har de kunngjort sine to første spill. Begge kommer til Atari 2600, og det første slippes allerede denne måneden.

Lastebiler og lokomotiver

Det heter Circus Convoy, og utvikles av David Crane og Garry Kitchen. Her får vi rollen som Andre the Magnificent, en sterking som må prøve å finne (og stoppe) en slamp som saboterer for sirkuset. Uheldigvis har man tydeligvis dårlig tid, så alt må gjøres mens sirkusbilene kjører i full fart på veien. Vi loves rikelig med nostalgiske minispill, når spillet slippes den 13. mars.

Neste spill heter Casey’s Gold, og kommer til sommeren. Dette spillet ble opprinnelig annonsert for et par år siden under navnet Gold Rush, og følger konduktøren Casey O’Kelley som må finne gullbarrer på et tog i westerntiden. Toget er selvsagt ute av kontroll, så det haster å få jobben gjort. Det er Dan Kitchen som har hovedansvaret for Casey’s Gold.

Det ser ut som spillene kun kommer i fysiske utgaver, og de blir ikke direkte billige (60 dollar pluss frakt for standardutgaven av Circus Convoy). Men disse utviklerne klarte å presse Atari 2600 til det ytterste i konsollens gullalder, så det blir interessant å se hva de kan få til nå. Frister det med nye Atari 2600-spill i 2021?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.