Retrotimen: Har Wii Sports holdt seg?

Og hva med bevegelseskontroller generelt? Pluss: Grease og Bee Gees.

Denne uken har Retrotimen funnet frem de gamle Wii-kontrollerne, og spilt Wii Sports og Wii Sports Resort. Wii Sports var et av spillene som fikk en halv spillverden fullstendig hektet på bevegelseskontroller i spill, skjønt forelskelsen kom ikke til å vare evig og i dag er det primært VR-spill som har tatt over akkurat den fakkelen (noe de forøvrig gjør godt; bare prøv Beat Saber).

Jeg spilte Wii Sports selv her om dagen, og syntes det var gøy. Men hva syntes Retrotimen?
Jeg spilte Wii Sports selv her om dagen, og syntes det var gøy. Men hva syntes Retrotimen?

Er det fortsatt gøy?

Men tilbake til temaet – hvordan har de gamle Wii-spillene holdt seg? Retrotimen tar også en generell diskusjon rundt bevegelseskontroller, og spør om det utelukkende er negativt at spillerne må røre på seg (uten å ha fått tid til å høre episoden enda, mistenker jeg nok at svaret er nei).

Som vanlig har Retrotimen også tatt en titt på en film, og denne gangen er det faktisk musikalen Grease de har sett på. De får også snakket litt om Bee Gees av alle ting. Så her er det åpenbart mye å kose seg med:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.