Humankind er utsatt til august

Civilization-konkurrenten fra Endless Legend-studioet trenger mer utviklingstid.

Det er på høy tid at Civilization-serien får litt skikkelig konkurranse, og sammen med Old World fra Mohawk Games ser Amplitudes Humankind ut til å være akkurat det vi trenger. Men vi må vente litt ekstra før vi får se om spillet klarer å hamle opp med giganten fra Firaxis, for i stedet for å slippes i april som planlagt, vil Humankind ikke dukke opp før tidligst på sensommeren.

Se på all den flotte naturen vi kan rasere!
Se på all den flotte naturen vi kan rasere!

Lanseringsdatoen er nå satt til 17. august, skjønt vi vet jo aldri om denne datoen holder (egentlig skulle vel spillet ha dukket opp i fjor sommer).

Grunnen til utsettelsen skal være at utviklerne har fått en god del «konstruktive tilbakemeldinger» fra spillere som har tatt del i OpenDev-opplegget deres (der begrensede versjoner av spillet har vært tilgjengelige for testing). Det virker som utviklerne skal forbedre de aller fleste aspektene av spillet, og de går i detalj om planene sine på Steam.

Sega blir ikke den beste spillutgiveren ved å dytte spillene sine ut døra før de er ferdige, så vi får smøre oss med tålmodighet litt til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.