Blir Strangeland årets uhyggeligste eventyrspill?

Den neste utgivelsen til Wadjet Eye Games har en litt annen stil enn LucasArts-klassikerne.

Strangeland er det neste pek-og-klikk-eventyret fra utgiver Wadjet Eye Games. Det utvikles av Wormwood Studios, som tidligere har stått bak det solide eventyrspillet Primordia, og skal ha vært under utvikling i rundt ti år. Nå er imidlertid den lange veien mot lansering snart ved sin ende, for spillet slippes den 25. mai (også på GOG).

En dårlig dag

Um, hei?
Um, hei?

I Strangeland våkner du opp i et marerittaktig tivoli, og det første du ser er ei jente med gyllent hår, som kaster seg utfor et stup – for din skyld. Deretter ringer det i en telefonkiosk, og når du plukker opp røret hører du din egen stemme i den andre enden. Dette ligger med andre ord an til å bli en svært dårlig dag.

Faktisk er det kun én i en lang, lang rekke slike dårlige dager. Det viser seg at du er fanget i denne uhyggelige verdenen, og selv ikke døden kan slippe deg løs. Du starter simpelthen bare marerittet på nytt. Men kanskje dette kan brukes til din fordel, når du nå skal finne en vei ut?

Strangeland skal by på rikelig med gåter som må løses, men i motsetning til det som er vanlig i sjangeren skal det la deg løse dem på mange forskjellige måter, og du skal få skape din egen historie der du gradvis arbeider deg gjennom spillets mysterier. Det høres spennende ut. Her er en trailer, som viser spillets uhyggelige grafikkstil:

 

3 kommentarer om “Blir Strangeland årets uhyggeligste eventyrspill?”

  1. Gleder meg! Ser ut som Amanita vil ha et ord med i laget når det gjelder uhyggeligheter da. Happy Game ser også utrolig spennende ut.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.