Retrotimen: Indiana Jones and the Temple of Doom

Retrotimen har sett filmen, og spilt en håndfull Indiana Jones-spill.

Ukens episode av Retrotimen handler om åttitallets kuleste actionhelt, Indiana Jones. Gjengen har sett Raiders of the Lost Ark, som forøvrig hadde det fantastisk intetsigende navnet «Jakten på den forsvunne skatten» her til lands (jommen glad vi ikke driver med oversetting av spilltitler også).

Jeg hadde nok gått for Fate of Atlantis i stedet. Bilde: Mobygames.
Jeg hadde nok gått for Fate of Atlantis i stedet. Bilde: Mobygames.

Hvis du går litt i surr i de gamle Indiana Jones-filmene, er dette altså den med han som får fjeset sitt smeltet på slutten, ikke den med han som eldes til et skjelett på slutten. Holder den fortsatt mål?

Panelet har også testet noen av de mange Indiana Jones-spillene som kom ut på åtti- og nittitallet. Her gjør de det nærmeste man kommer å banne i kirken her i gården, nemlig å ignorere pek-og-klikk-eventyrene, men det er jo nok spill å ta av, og vi får i det minste høre en herlig chip-versjon av det klassiske Indiana Jones-temaet.

Ida har forøvrig testet Bravely Default 2 for Nintendo Switch, så dere kan altså se frem til en fullpakket episode. Her er den:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.