Klassiske Samorost har fått nyversjon

Er gratis tilgjengelig på PC og mobile plattformer.

Tsjekkiske Amanita Design har med årene blitt en av de mest spennende utviklerne av indie-spill, og det var det underfundige gåteeventyret Samorost fra 2003 som satte dem på kartet. Spillet følger en liten rom-gnom som legger ut på en merkelig vakker reise, og fengslet mange av oss som prøvde det da.

Ut med Flash, inn med Air

Nå har utvikleren lagt ut en forbedret versjon av spillet på PC, Android og iOS. Den skilter med forbedret grafikk og lyd, samt ny musikk fra Floex. Dette er det eneste Amanita Design velger å si om spillet, men vi kan jo også påpeke at utvikleren har overført spillet fra Flash-formatet til nyere og litt mer politisk korrekte Adobe Air.

Nyversjonen er helt gratis, så det er vel ingen grunn til å ikke hente den ned, og bruke en time eller to i spillets surrealistiske verden. Her er en liten teaser-video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.