Norske My Child: Lebensborn er ute på PC og konsoll

Mobilversjonen vant en prestisjetung BAFTA-pris.

My Child: Lebensborn er en livssimulator fra norske Sarepta Studio, der du får rollen som forsørgeren til et tyskerbarn i Norge etter krigen. Det kan være en tung spillopplevelse, men jeg anbefaler den varmt, og i mine øyne har temaene spillet tatt for seg bare blitt enda viktigere i de årene som har gått siden spillet dukket opp på mobil.

Sukk.
Sukk.

Nå er det ute på Steam, samt de offisielle butikkene for Xbox One, PlayStation 4 og Switch. Jeg har ikke testet den nye versjonen, og kan derfor ikke si noe om hvordan den arter seg i forhold til mobil-originalen, men jeg ser ikke for meg noen grunner til at det ikke skulle fungere like godt på PC og konsoll som på mobil.

Så godt som alle brukeranmeldelsene på Steam er dessuten positive – skjønt bare et fåtall av disse er på engelsk (PC-utgiveren er kinesisk).

Det er faktisk to år siden vi fikk nyheten om at My Child: Lebensborn skulle slippes på PC og konsoll. Hva som er årsak til forsinkelsen aner jeg ikke, men det er fint å se at det endelig har blitt sluppet. Her er en fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.