FMV-spillet American Hero ble kansellert på nittitallet

Spillet ble droppet da plattformen det skulle komme til floppet. Nå har det fått nytt liv.

Ziggurat Interactive fortsetter sitt høye aktivitetsnivå, og har nå annonsert at  American Hero skal slippes for PC og konsoll i sommer. Spillet ble opprinnelig utviklet for Atari Jaguar på nittitallet, og var en del av Ataris egne satsning på å lage interaktive filmer. Men da Jaguar floppet ble også den utvilsomt rådyre Hollywood-satsningen lagt ned, og American Hero ble kansellert.

Filmingen var imidlertid ferdig, og prototyper av spillet har tidligere dukket opp på nettet. Nå har Ziggurat fått rettighetene, og hyret utviklerstudioet Empty Clip Studios (som nylig var involvert i Electronic Arts’ relansering av NHL ’94) til å fullføre spillet.

Trofast mot originalvisjonen

Ifølge en uttalelse PC Gamer har gravd frem søker Emtpy Clip å balansere konservering av prosjektets originalvisjon, samtidig som de har måttet fikse opp innhold som var ufullstendig.

American Hero følger en tidligere etterretningsoffiser som sammen med sin ekspartner må finne en savnet biolog, som har utviklet en motgift mot et dødelig virus. Det haster litt, for onde Karl Von Kruger (yes) har spredd viruset i vannforsyningen til Los Angeles, visstnok som et ledd i en plan for å ta over hele USA.

Og ja, traileren er like teit som beskrivelsen av handlingen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.