Speedrunning med Spæll

Adrian og Håkon har fått med seg Andreas Bernhardsen for å snakke om speedrunning.

Speedrunning har blitt mer og mer populært med årene, både som noe man holder på med selv og som en slags tilskuersport. Kort sagt går det ut på å fullføre spill så raskt som mulig, ved hjelp av alle triksene i boken. Dette inkluderer ofte å utnytte seg av svakheter i spill- og nivådesign for å komme seg gjennom deler av spillene på en annen måte enn tiltenkt fra utviklernes side.

I dagens Spællbreak-episode har Håkon og Adrian fra podcasten Spæll fått med seg Andreas Bernhardsen, også kjent som Scha i speedrun-miljøet, for å diskutere fenomenet. De snakker blant annet om historien til speedrunning, og kommer i den forbindelse innom kontroversielle Todd Rogers, som ofte regnes som den første «speedrunneren».

Visste du forresten at Håkon fra Spæll har verdensrekord i Jones in the Fast Lane?

Her kan du høre episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.