Er Carmageddon det blodigste bilspillet noensinne?

Og hvor gøy er det egentlig?

I den siste episoden før cd SPILL tar en høyst velfjortjent sommerferie har Erik André og Sigve satt seg ned med et av tidenes minst sympatiske bilspill, Carmageddon. Her gjelder det ikke å komme først i mål, men å sladde ned så mange uskyldige tilskuere som mulig, og helst også vrake bilene til konkurrentene (mens de sitter inni, selvsagt).

Spillet fikk mye oppmerksomhet både før og etter lanseringen i 1997, og jeg tror nok at de fleste som spilte spill rimelig seriøst på den tiden var innom det en eller annen gang. Men hvis vi ser bort ifra kontroversene, hvor gøy er egentlig Carmageddons blodige bilkjøring i dag?

Her kan du høre ukens episode av cd SPILL:

Jeg har dessverre ikke noen forbløffende fakta om Carmageddon (sorry, Sigve!), men jeg kan jo nevne at seriens rettigheter i dag eies av THQ Nordic, og at de også eier studioet bak det nesten like trafikkfarlige spillet Wreckfest. Selv om jeg egentlig heller vil ha Wreckfest 2, ville det nesten overraske meg om ikke det var noe Carmageddon-relatert på gang der.

PS: Hvis du er sulten på flere kontroversielle nittitallsspill, kan jeg jo peke deg i retning av mitt nye Duke Nukem 3D-tilbakeblikk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.