Sommeridrett i spill

Podcasten Retrotimen diskuterer spill med OL-tema.

Retrotimen er tilbake – eller, uh, Retrotimen var tilbake. Jeg klarte nemlig å misse forrige ukes episode, og oppdaget den først i dag. Men bedre sent enn aldri, og heldigvis er temaet de tar opp fortsatt aktuelt.

Gjengen i Trøndelag har nemlig diskutert sportsspill, og da spesielt slike som har et visst OL-tema. Det betyr at de blant annet kommer innom titler som Track & Field fra Konami og Summer Games fra Epyx.

I tillegg har ukens forrige ukes episode også en anmeldelse av Mario Golf Super Rush, og som seg hør og bør kommer podcastpanelet innom en rekke andre temaer også. Mango IPA, prisen på byggematerialer, insektsangrep og så videre. Så her er det mye snadder:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.