Få flere klassikere helt gratis

Ultima Underworld, Syndicate og mer!

Ok, dette er litt merkelig. For ikke veldig lenge siden fortalte vi at Electronic Arts ville fjerne Ultima Underworld 1 og 2, samt Syndicate og Syndicate Wars fra nettbutikken GOG. Og det gjorde de – i en stund, i alle fall. For nå er spillene tilbake, og de er helt gratis frem til 3. september.

Ikke inkludert: Ultima Underworld.
Ultima Underworld.

Så … jeg vet ikke hva mer jeg skal si, annet enn at hvis du av en eller annen merkelig grunn ikke har disse spillene på GOG-kontoen din allerede, må du ordne det nå. Ingen unnskyldninger godtas.

Dette er hva EA og GOG selv sier om den litt merkelige (men definitivt ikke uønskede) ombestemmelsen:

– Syndicate and Ultima Underworld are back! It seems that twenty years on there’s still plenty of love for these titles so we’re pleased to confirm that effective immediately they’ll be available again on GOG, and we’ll be keeping them in the store for the foreseeable future. To celebrate this we’re offering these games as a free download for four weeks.

Det er jo fortsatt veldig rart at de plutselig fant ut at de ville fjerne spillene fra markedet i utgangspunktet, men okay. Det er i alle fall godt å høre at disse klassikerne vil fortsette å være tilgjengelige en stund til.

Her er flere ord om Syndicate.

2 kommentarer om “Få flere klassikere helt gratis”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.