Retrotimen feirer SNES-jubileum

Hva er dine favoritter fra Super Nintendo? Pluss: Lars har testet Evercade Handheld.

I disse dager er det 30 år siden Super Nintendo Entertainment System ble lansert i USA. Japanerne fikk konsollen mye før, men der kom den i en annen form og med et annet navn, så det er fint mulig å feire konsollens jubileum nå (og samtidig sende litt sympati til fordums europeere, som måtte vente helt til april neste år før de kunne ta del i moroa).

Favoritter fra SNES

Retrotimen har tatt en liten prat om sine favoritter fra bursdagsbarnets rike spillbibliotek, og dermed passer det jo fint å høre med dere: Hvilke SNES-spill er deres favoritter? For min del er det litt kjedelige svaret Super Mario World, kanskje fordi det er et av få spill for plattformen jeg har fullført på original maskinvare. Men det er jo også sabla bra, da.

Lars har forøvrig testet den håndholdte retrokonsollen Evercade Handheld, som virker svært interessant. Falt den i smak? Og hva med Skyward Sword HD for Nintendo Switch? Er det greit å betale tilnærmet fullpris for et spill som ble utgitt for ti år siden?

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

En kommentar om “Retrotimen feirer SNES-jubileum”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.