Hvor mange timer har du brukt på Transport Tycoon?

cd SPILL mimrer om det legendariske strategispillet i ukens podcast.

Det er ikke bare negativt at sommeren er på hell. Det betyr nemlig også at podcastferien er over. Retrotimen har allerede kommet tilbake, og i dag har vi sesongens første episode av den PC-sentrerte podcasten cd SPILL. I ukens episode har Sigve og Erik André valgt å ta for seg en av PC-historiens største klassikere, nemlig Chris Sawyers Transport Tycoon.

Originale Transport Tycoon. Bilde: Mobygames.
Originale Transport Tycoon. Bilde: Mobygames.

Alle elsker Transport Tycoon

Jeg trenger vel neppe å introdusere spillet; det er vel like usannsynlig at du ikke i det minste har en overfladisk kjennskap til Transport Tycoon som det er at du ikke vet hva slags spill Mario først og fremst er kjent for. Men hvis du har lyst til å forberede deg kan du jo lese en annen artikkel jeg har skrevet om spillet (du får også en grei introduksjon i podcasten).

I løpet av podcasten nevnes også «forgjengeren» Railroad Tycoon, og den ekstremt populære åpen kildekode-versjonen OpenTTD får selvsagt også rikelig med tid. Visste du at OpenTTD er på Steam (gratis, selvsagt)?

Her er ukens podcast:

En kommentar om “Hvor mange timer har du brukt på Transport Tycoon?”

  1. Liker at dette tydeligvis er såpass realistisk at det gjør folk like kyniske som ekte konsernsjefer. Først gjøre seg upopulære ved å gjøre hva man vil for å tjene mest mulig, akkurat som i virkeligheten. Så begynne å smøre de rette folka for å få godvilje til å fortsette å gjøre hva man vil for å tjene mest mulig, akkurat som i virkeligheten. Og når ikke det går, rett ut bryte loven – her ved å bruke cheats – for å kunne fortsette å gjøre som man vil for å tjene mest mulig. Akkurat som i virkeligheten.

    Perfekt.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.