Bubble Bobble 4 Friends er ute på Steam

Det nye Bubble Bobble-spillet har fått støtte for Steam Workshop.

Taito har sluppet det nyeste Bubble Bobble-spillet, Bubble Bobble 4 Friends, på Steam. Du husker kanskje at det dukket opp på Switch og PlayStation 4 for en stund siden – Kim Kløvsgaard tok en titt på den versjonen, og du kan lese hva han syntes om spillet her.

Interessant grafikkstil.
Interessant grafikkstil.

Bygg dine egne brett

PC-versjonen heter Bubble Bobble 4 Friends: The Baron’s Workshop, og navnet reflekterer det faktum at spillet nå har fått støtte for Steam Workshop. Det vil si at folk kan lage egne brett og dele dem med andre via Steam. Ellers får PC-versjonen alt innholdet fra de tidligere versjonene, inkludert de 100 ekstra vanskelige brettene som ble sluppet i forbindelse med PS4-utgivelsen.

Du vet sikkert hva Bubble Bobble dreier seg om allerede, men dette er altså et plattformspill der opp til fire spillere må overvinne alle de søte monstrene på hvert brett, ved å fange dem i bobler. Spillet inkluderer den originale arkadeversjonen av Bubble Bobble, så selv om den nye grafikkstilen kanskje ikke er det vakreste jeg har sett, er det jo litt fristende å ta en titt for originalens skyld.

Skjønt det får bli etter at spillet har fått en ganske solid rabatt; med en fullpris på 279 kroner er det litt utenfor impulskjøp-territorium for min del. Her er uansett en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.