Zombie-dinosaurer og fantasy-mord

Månedens retroutgivelser fra Ziggurat er Zombie Dinos from Planet Zeltoid og Legends of Murder Collection.

Ziggurat Entertainment er flinke til å finne obskure spill for relansering, og denne måneden har de sluppet to titler jeg aldri har hørt om engang. Samtidig har de nok en gang glemt å flippe bryteren på Machiavelli: The Prince på Steam … jaja.

De to spillene de har relansert denne måneden er altså Zombie Dinos from Planet Zeltoid og Legends of Murder Collection. Som vanlig er begge lansert på Steam og GOG.

Jeg vet ikke.
Jeg vet ikke.

Rare greier

Jeg tok akkurat en titt på traileren til Zombie Dinos, og det er alvorlig talt noe av det rareste jeg noensinne har  sett, så jeg tror jeg står over forsøket på beskrivelse og heller påpeker at det et tidlig CD-ROM-spill opprinnelig laget for Philips-konsollen CD-i, og at de to anmeldelsene Mobygames har listet opp faktisk gir det gode karakterer. Du finner traileren under.

Legends of Murder Collection består av to (primært tekstbaserte) rollespill utgitt av Softdisk Publishing der du må prøve å oppklare mord i et magisk fantasy-univers. Bloggeren CRPG Addict var ganske positiv til dem da han testet dem i forbindelse med det episke prosjektet sitt, så de bør kanskje prøves? Du finner en trailer nederst.

Zombie Dinos from Planet Zeltoid:

Legends of Murder Collection:

En kommentar om “Zombie-dinosaurer og fantasy-mord”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.