Romskytespillet Gleylancer er tilbake

Kultklassikeren kommer til alle de store konsollplattformene.

Det sideskrollende romskytespillet Gleylancer ble opprinnelig lansert for Sega Mega Drive i 1992, da kun i Japan. I 2008 dukket det opp på Virtual Console for Wii, men den butikken er nå nedlagt. Snart blir det imidlertid tilgjengelig igjen, for det slippes nemlig for Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch den 15. oktober.

Spillet er stort sett uforandret

Den nye versjonen skal ha fått noen forbedringer, slik som moderne kontroller og funksjoner for å gjøre spillet mer tilgjengelig. Men ellers ser det ut som før, og vi kan altså se frem til klassisk romskyting i fargerike mljøer, kombinert med anime-mellomsekvenser.

Handlingen finner sted i år 2025 (hjelpes!), der menneskeheten trues av en ukjent rase med romvesener. Heldigvis har vi allerede kommet opp med egne romskip, og det er opp til den 16 år gamle piloten Lucia å redde dagen (og menneskeheten). Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.