Retrotimen: Har GTA: Vice City holdt seg?

I tillegg til en prat om GTA: Vice City får vi høre om Kena: Bridge og Spirits, Mass Effect 1 og Scary Movie.

Retrotimen har sluppet en ny podcast, og denne gangen har de tatt en liten prat om Grand Theft Auto: Vice City fra 2002, som er dagsaktuelt igjen siden Rockstar Games samler de tre GTA-spillene fra PlayStation 2-generasjonen i én pakke.

Tommy Vercetti.
GTA: Vice City.

Har du fullført det?

Podcastgjengen fra Trøndelag spør seg om originalspillet har holdt seg, og lurer også på om det faktisk finnes noen som har klart alle oppdragene i spillet. Det kan jeg for så vidt bekrefte her og nå, men vi hører gjerne fra dere i kommentarfeltet. De var ikke direkte små, disse spillene.

I tillegg har Lars spilt Kena: Bridge of Spirits, mens Otto har fullført Mass Effect 1. Så det blir rikelig med spillprat i dagens episode. Skjønt det blir ikke bare spillprat; gjengen diskuterer også Scary Movie fra 2000 og Netflix-serien Squid Game.

Mye variert stoff, altså. Her kan du høre episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.