MicroProse bringer originale B-17 Flying Fortress tilbake

Flysimulatoren relanseres senere denne måneden.

Nye MicroProse imponerte stort med det unike HighFleet, og Carrier Command 2 er også en spennende utgivelse. Men før de annonserte noen av de spillene røpet de at de jobber med en oppfølger til den legendariske flysimulatoren B-17 Flying Fortress. Vi har ikke fått så voldsomt mye informasjon om akkurat det spillet enda, men i mellomtiden kan vi jo kose oss med originalen.

Dette var topp 3D-grafikk en gang i tiden.
Dette var topp 3D-grafikk en gang i tiden.

Selskapet vil nemlig lansere MS-DOS-versjonen senere denne måneden. Utgivelsesdatoen på Steam er satt til 20. november, altså om to uker. Siden jeg snuste opp Steam-siden selv, og selvsagt ikke har tid til å høre med MicroProse slik en proff spillskribent ville gjort, vet jeg ikke om spillet også kommer til GOG, eller om 20. november er den endelige datoen.

Oppdatering (10. nov): Lanseringsdatoen er nå satt til 19. november.

Omfattende flysimulator

B-17: Flying Fortress kom i 1992, og er altså en flysimulator satt til andre verdenskrig. Du får rollen som mannskapet ombord på et av de kjempemessige B-17-bombeflyene, og kan bemanne en rekke ulike posisjoner ombord på flyet. Du kan for eksempel sette deg bak mitraljøsene eller slippe bomber, og må også gi ordre om brannslukning og slikt hvis det er aktuelt.

Du kan se en trailer på Steam. Eller her, nå som jeg har oppdatert artikkelen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.