GTA: San Andreas er et gigantisk spill

I ukens episode tar podcasten Spæll for seg Grand Theft Auto: San Andreas.

Det begynner å bli en stund siden podcasten Spæll spurte seg om Grand Theft Auto: Vice City var det beste spillet i GTA-serien. Nå følger de opp med en annen kandidat til den tittelen, nemlig det tredje spillet i «GTA III-generasjonen», Grand Theft Auto: San Andreas fra 2004.

CJ på sykkel.
CJ på sykkel.

Stor, større, størst

GTA: San Andreas tok ambisjonsnivået i GTA-serien til et nytt nivå. I stedet for å finne sted i én by, tok det for seg den fiktive delstaten San Andreas, som i sit enorme spillområde huset hele tre store byer: Los Santos, Las Venturas og San Fierro – inspirert av hver sin amerikanske storby.

Det var også med dette spillet at serien begynte å få rollespillelementer og muligheter til å kjøpe nye klær og skreddersy biler, samt ulike aktiviteter med hver sine minispill. Dette har blitt faste innslag i senere spill i serien.

Adrian og Håkon har fått med seg Erling Rostvåg fra Good Game AS og den norske podcasten Spillmatic for å diskutere GTA: San Andreas. Er det bedre enn Vice City? Holder det seg i dag? Og var det noen som ville ha litt varm kaffe?

Her kan du høre episoden:

Følg gjerne Spæll på Facebook eller Twitter.

En kommentar om “GTA: San Andreas er et gigantisk spill”

  1. Tror det nesten er umulig å velge hva slags GTA som er best siden de er alle veldig bra. Men San Andreas hadde mye forbedringer som å klatre over ting som du ikke kunne tidligere og mye modifikasjoner på karakteren. Veldig bra designet spill!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.