Skyt for harde livet i en trio SHMUP-klassikere utgitt på Steam

Guardian Force, Cotton Boomerang og Cotton 2 fra Sega Saturn er alle ute via digital distribusjon.

City Connection har nylig relansert tre klassiske skytespill fra Sega Saturn på Steam. Disse er science-fiction-spillet Guardian Force og de mer tegneserieinspirerte Cotton Boomerang og Cotton 2. Alle er på japansk, men det bør vel ikke være så veldig vanskelig å finne ut hvordan de spilles. Hint: Unngå å bli truffet av kuler, skyt alt som ser farlig ut.

Guardian Force.
Guardian Force.

Nye funksjoner

Alle spillene kjører på et system City Connection kaller Zebra Engine, som skal være spesielt utviklet for dette formålet. De er trofaste gjenskapninger av originalene, men har funksjonalitet som at du kan spole tiden tilbake, spille i langsom-modus (hvis refleksene dine har sett bedre dager) og lagre spillposisjonen når som helst. I tillegg inkluderes nettbaserte rangeringslister.

Cotton er en serie jeg ikke har hatt kjennskap til før ganske nylig, men den har fått flere relanseringer i det siste. Kim Kløvsgaard har anmeldt Cotton Reboot!, Panorama Cotton og Cotton 100% her på Spillhistorie.no. Cotton Reboot! har også dukket opp på PC i etterkant av hans anmeldelse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.