Konami med stor Turtles-samling

Tenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection får tretten Turtles-spill.

Under gårsdagens State of Play-presentasjon fra Sony annonserte Konami en samlepakke som heter Tenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection. Den kommer ikke bare til PlayStation-konsollene, men også til Switch, Xbox One, Xbox Series X/S og PC. Pakken inneholder tretten Turtles-spill fra konsoller og arkadehaller, og her er en liste:

 • Teenage Mutant Ninja Turtles (Arkade)
 • TMNT: Turtles in Time (Arkade)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)
 • TMNT II: The Arcade Game (NES)
 • TMNT III: The Manhattan Project (NES)
 • TMNT IV: Turtles in Time (SNES)
 • TMNT: The Hyperstone Heist (Mega Drive)
 • TMNT: Fall of the Foot Clan (Game Boy)
 • TMNT II: Back from the Sewers (Game Boy)
 • TMNT III: Radical Rescue (Game Boy)
 • TMNT: Tournament Fighters (NES)
 • TMNT: Tournament Fighters (SNES)
 • TMNT: Tournament Fighters (Mega Drive)

Det eldste spillet i samlingen er fra 1989, mens det nyeste er fra 1993. Spillene har fått flere oppgraderinger, slik som at man kan lagre spillet når som helst eller spole tilbake om man tabber seg ut, og at man i noen spill kan spille flerspiller både lokalt og via nettet. Nye moduser får vi også, som «boss rush» og «challenge mode», og det loves plenty av ekstrainnhold.

Det er den erfarne utvikleren Digital Eclipse som står bak arbeidet med Tenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection. De har jobbet med flere tilsvarende samlinger fra blant annet Capcom, så de vet hva de driver med. Pakken kommer i løpet av året, og her er en trailer:

Liker du Turtles kan du også glede deg til et helt nytt spill om de hardtslående mutantene, nemlig Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

En kommentar om “Konami med stor Turtles-samling”

 1. Håper det blir støtte for flerspiller over nett i Turtles In Time! Og de turte ikke gjøre annet enn å legge inn save states i Turtles 1 på NES, nei. Elden Ring-spillerne hadde begynt å gråte over den sinnsyke vanskelighetsgraden i det spillet. ;)

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.