Remedy gjenskaper Max Payne 1 og 2

Blir en AAA-produksjon, utgitt av Rockstar Games.

Den finske utvikleren Remedy Entertainment startet kanskje med racingspillet Death Rally, men det var med Max Payne i 2001 at de virkelig slo gjennom. Dette tredjepersons actionspillet følger New York-politimannen Max Payne på jakt etter hevn, og skilter introduserte «bullet time»-konseptet med akrobatisk skyting i sakte film. Oppfølgeren kom i 2005.

Mon tro om han får flere ansiktsuttrykk denne gangen?
Mon tro om han får flere ansiktsuttrykk denne gangen?

Begge spillene i én pakke

Nå er det klart at Max Payne 1 og 2 blir gjenskapt. Nyversjonen inkluderer begge spillene i én pakke, og utviklingsbudsjettet skal være på linje med «et typisk AAA-prosjekt fra Remedy.» Deres forrige AAA-spill i denne gaten var Control, så da ligger vel lista omtrent der.

Det blir en stund til Max Payne 1&2 slippes, for prosjektet er fortsatt på konseptstadiet, men Remedy har sikret seg en utgivelsesavtale med Rockstar Games, som skal finansiere utviklingen. Nyutgaven skal komme til PC, PS5 og Xbox Series X|S, og bruker Remedys egenproduserte Nordlight-motor.

Du kan lese hele pressemeldingen hos Remedy Entertainment, skjønt den inneholder ikke så mye mer informasjon. Vi får håpe at Rockstar ikke drar en GTA Trilogy, og fjerner originalspillene fra salg i forkant av lanseringen av det nye produktet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.