MicroProse med nytt Gunship-spill?

De hinter i alle fall om noe slikt.

Vanligvis skriver vi ikke nyhetsartikler basert på enkeltmeldinger på Twitter, men når avsenderen heter MicroProse kan vi gjøre et lite unntak. De har nemlig lagt ut en melding med et bilde av et AH-64 Apache-helikopter, samt teksten «a new era is coming.»

Hm.
Hm.

Apache-helikopteret er ikke bare noe man gjerne hadde plakat av på gutterommet på den tiden da slikt var kult, det spilte også hovedrollen i to anerkjente helikoptersimulatorer fra nettopp MicroProse. Gunship fra 1986, som blant annet kom til Commodore 64, var et av åttitallets mest populære simulatorspill, og oppfølgeren Gunship 2000 fra 1991 regnes også som en klassiker.

Hva MicroProse egentlig annonserer med sin Twitter-melding vet vi selvsagt ikke, men vi trenger jo ikke så voldsomt mye fantasi for å tenke oss at det er snakk om et nytt Gunship-spill. Fra før av vet vi at selskapet jobber med en åndelig oppfølger til B-17 Flying Fortress, skjønt det begynner å bli en stund siden sist gang vi hørte noe om det spillet.

Nye MicroProse er forøvrig ikke samme selskap som åtti- og nittitallets versjon, da den ble kjøpt opp og lagt ned som så mange andre utgivere fra den tiden. Men de har (hatt?) tidligere MicroProse-sjef Bill Stealey med i en rådgiverrolle, og har en spennende samling spill under vingene sine. Den inkluderer HighFleet, som ble en av de kuleste spillopplevelsene i 2021 for min del.

Selskapet har også den lettbeinte flysimulatoren Tiny Combat Arena i «early access.»

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.